ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 09:00-17:00 - ΣΑΒΒΑΤΟ 09:00-14:00

Τρόποι και Έξοδα Αποστολής

 

Με Ταχυμεταφορές 


Συνήθως μικρά σε όγκο και βάρος αντικείμενα παραδίδονται με Ταχυμεταφορές σε όλες τις περιοχές τις Ελλάδας (όπου καλύπτει το δίκτυο μεταφορών της εταιρείας). Τα μεταφορικά για προϊόντα ανω 10 κιλών επιβαρύνουν ολοκληρωτικά τον πελάτη.

 

Με μεταφορική εταιρία

 

Η εταιρία μας συσκευάζει και μεταφέρει τα προιόντα στα γραφεία της μεταφορικής εταιρίας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση του αγοραστή. Με αυτό τον τρόπο αποστολής δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή. Πριν την αποστολή θα υπάρχει τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας. 
 

Έξοδα αποστολής

 

Η εταιρεία μας προσφέρει στους πελάτες της δωρεάν* μεταφορά σε όλη την Ελλάδα, για αγορές άνω των 150,00 €, με μέγιστο βάρος εμπορευμάτων 10 κιλά (σε βάρος ή ογκομετρικά) και την προϋπόθεση ότι έχει προηγηθεί κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Για τις παραγγελίες εντός Αθηνών η μεταφορά γίνεται με δικά μας μέσα, με ACS ή ΕΛΤΑ πόρτα-πόρτα. Για τις παραγγελίες εκτός Αθηνών η μεταφορά γίνεται με πρακτορεία μεταφορών που θα επιλέξει ο πελάτης. 


Για αποστολές που αφορούν ογκώδη αντικείμενα καθώς και σε δυσπρόσιτες περιοχές παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102113382

 

Ποιοί είμαστε

Καλωσήρθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Όραμα της εταιρείας μας είνα η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, καθώς και ο συνεχόμενος εμπλουτισμός της γκάμας των προσφερόμενων προϊόντων έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της αγοράς.

Επικοινωνία

ΗΛΕΚΤΡΟΣΕΡΒΙΣ ΟΕ

Αχαρνών 364, Κάτω Πατήσια

τηλ. 210 2113382 - fax. 210 2113383

www.ergaleionet.gr - email: info@ergaleionet.gr